Категории

На YouTube повеќе нема да има Stories, компанијата се фокусира на Shorts

Од YouTube објавија дека YouTube Stories од 26 јуни веќе нема да ги има.

Комапнијата вели дека сакаат да се фокусираат на други клучни области како видеа во живо, Shorts и други објави.

После TikTok, приказните на YouTube ја изгубија ја изгубија силата и затоа планираат оваа функција да ја оттргнат.

Прегледи:
93
Ознаки:
· ·
Објавено на:
02.06.2023