Најдебелата мачка во светот го бара својот идеален сопственик

Вработените во центарот за животни во Филаделфија се надеваат дека ќе најдат соодветен сопственик на кого ќе му ја доверат грижата за преслатката мачка БиЏеј за која ќе треба да подготват поголем простор во домот отколку за било која друга мачка. Тоа е така, бидејќи БиЏеј е најголемата мачка во светот.

Тие велат дека БиЏеј е мачка полна со љубов и дека и е потребен човек кој навистина ќе и возврати со многу внимание и грижа. Во продолжение, погледнете како изгледа оваа неодолива мачка.
Коментари

[fbcomments]