Категории

Најдобри вежби за ослободување од наслагите на бутовите и колковите (ВИДЕО)

Салото на внатрешната страна на бутовите е најтешко да се стопи, но со овие вежби и тоа е можно.

Доколку се мачите со наслагите од внатрешната страна на бутовите добро знаете колку голем предизвик е ослободувањето од нив. Потрбно е многу трпение и упорност за резултатите да бидат видливи, а ние пронајдовме вежби кои најефикасно делуваат на оваа регија од телото.

Потребно е да издвоите 15 минути во текот на денот и во рекордно време ќе имате витки и затегнати нозе. Препорака е овие вежби да ги повторувате барем 4 пати дневно.

Не ви е потребно никаква опрема само малку добра волја и малку простор.

Еве како изгледа тренингот:

Прегледи:
87
Објавено на:
03.11.2021