Категории

Најдобриот хотел во светот за 2023 е лоциран во Италија!

Оваа година, официјално за најдобар хотел во светот е избран хотелот „Passalacqua“.

Истиот се наоѓа во Италија и една ноќ за преспивање чини 1000 евра.

Лоциран е на брегот на езерото Комо, едно од најдлабоките езера во Европа.

Прегледи:
120
Објавено на:
26.09.2023