Најдобриот совет на Мишел Обама за сите девојки

Мишел Обама претставува идол за многу девојки како во САД, така и ширум светот. Причината за тоа не се наоѓа во нејзината престижна титула или нејзините пари, туку во лекциите и советите кои таа има да ги даде за сите жени ширум светот. Еве ја најдобрата од сите нив.

Не постои ниту едно момче на оваа возраст коешто е доволно убаво и привлечно што би ве сопрело од тоа да ја добиете соодветната едукација. Доколку јас се грижев за тоа на кому му се допаѓам или кој ми бил симпатија, немаше да бидам сопруга на претседателот на САД.
Коментари

коментари