Категории

Најдобрите божиќни филмови кои никогаш нема да станат здодевни

Ви споделуваме листа на едни од најдобрите божиќни филмски остварувања со кои забавата е секогаш гарантирана

Божиќните празници се најубавиот период од годината. Тогаш е вистинско време да се биде во топла домашна атмосфера, покрај најблиските додека надвор тивко паѓа снег а вие сакате да се опуштите со некој добар филм. Ви ги споделуваме едни од најдобрите божиќни филмови кои никогаш не здосадуваат и ви гарантираме дека повторно и повторно ќе ги гледате со исто задоволство. Подгответе ги пуканките и топлото чоколадо, и празничната филмска магија може да започне.

„Elf“ (2003)

„Home Alone“ (1990)

„Die Hard“ (1988)

„Polar Express“ (2004)

„White Christmas“ (1954)

„The Snowman“ (1982)

„Miracle on 34th Street“ (1994)

„Grinch“ (2000)

„Home Alone 2: Lost in New York“ (1992)

„Carol“ (2015)