Категории

Најдобрите фотографии од натпреварот за најсмешни диви животни за 2017

Овие смешни фотографии се дел од натреварот за Смешни фотографии од диви животни (Comedy Wildlife Photography Awards), а како што можеме да видиме конкуренцијата е голема. 

Меѓу фотографиите има фока која му кажува нешто шокантно на својот другар, кенгур во Австралија кој танцува и лисица на терен за голф.

Фотографите Paul Joynson-Hicks и Tom Sullam ги основале овие награди, за да додадат малку хумор во светот на професионалните фотографии од дивиот свет.

Прегледи:
123
Објавено на:
10.07.2017