Категории

Најдобрите фризури за ретка коса! (ФОТО)

Постојат неколку трикови при начинот на стрижење на косата кој можат визуелно да направат да го постигнете посакуваниот волумен

Кога имате тенка коса некогаш е навистина тешко да се пронајде фризура која најдобро одговара на вашата структура на влакното. Потребно е да пронајдете фризура која не ја нагласува реткоста на косата, создавајќи приказ на уште поретка коса.

Познатите фризери и стилисти за коса кои соработуваат со бројни познати дами кои го имаат овој проблем, ги откриваат своите тајни кога е во прашање добивањето природен волумен кај тенката коса. Тие ги препорачуваат овие неколку фризури кои се идеален избор при овој проблем а и прилегаат на секоја дама.