Најдобрите Инстаграм моменти од Мет Гала 2018

Во ваквите времиња сме многу среќни што постојат социјални мрежи кои ни даваат преглед на животите на нашите омилени ѕвезди. Додека ги очекувавме првите официјални фотографии од црвениот тепих, може да видиме што се случува на Instagram, каде што откривме како ѕвездите се подготвувале за црвениот тепих и колку време им било потребно за тоа.

Ова се најдобрите Instagram moments – Met Galа 2018.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

#METGALA2018 💗 @versace

A post shared by SZA (@sza) on

 

💥The first Monday in May💥 || @hm #HM #MetGala

A post shared by Jasmine Sanders (@golden_barbie) on

Final touches ,,,

A post shared by @ therealdvf on

📷: @antbluejr

A post shared by Solange (@saintrecords) on

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Ready or not ♥️ @bridgetbragerhair ♥️ PHILIP TREACY !!!!!!!

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger) on
Коментари

коментари