Категории

Најдобрите мажи според хороскопскиот знак

Храбри мажествени и подготвени на се. Не се плашат од ништо кога треба да ја заштитат својата сакана…

ОВЕН

Со овните владее Марс, планета на акција и храброст, па поради тоа Овните не знаат што е страв. Секој ризик претставува предизвик додека во опасните ситуации само им се зголемува самодовербата.

ЛАВ

Лавот е еден од најхрабрите знаци со кои владее Сонцето кое е симбол на успехот. Подготвени се да го превртат светот за да ја постигнат својата цел.

ШКОРПИЈА

Плутон и Марс, планетите на моќ и храброст, владеат со храбрите припадници на овој знак. Шкорпиите обожаваат предизвици и ризици.

СТРЕЛЕЦ

Иако понекогаш Стрелецот ризикува премногу, брзо се оправува и подготвен е да се соочи со нови работи. Стрелецот не се плаши од промена, се што е ново е предизвик за него.

Прегледи:
19
Ознаки:
Категории:
Хороскоп