Категории

Најдобро облечените филмски и ТВ ликови на сите времиња

Не постои девојка која не го посакува нивниот плакар. Овие актерки воодушевиле со нивните појави на телевизиските екрани, а нивните стилски комбинации ги претвориле ликовите кои тие ги толкувале во вистински модни икони низ времето.

Holly Golightly “Breakfast at Tiffany’s”

Rachel Green “Friends”

Carrie Bradshaw “Sex and the City”

Catherine Tramell “Basic Instinct”

Vivian Ward “Pretty Woman”

Hilary Banks “Fresh Prince of Bel Air”

Elvira Hancock “Scar Face”

Alexis Colby “Dinasty”

Bonnie Parker “Bonnie & Clyde”

Blair Waldorf “Gossip Girl”

Elle Woods “Legally Blonde”

Cher Horowitz “Clueless”