Најдоброто изненадување досега – Доказ дека хуманоста сеуште постои (ВИДЕО)

Многу често забораваме дека најчесто е потребно многу малку за да усреќите некого. Во случајов беа потребни неколку камери и иницијатива на неколкумина добродушни луѓе кои без размислување се решија да го научат јазикот на глувонемите.

Се работи за младо момче кое има уштетено сетило за слух и се служи со мимики и гестови. Со цел да не се чувствува осамен и отфрлен од општеството, токму оваа група на луѓе му го приреди дефинитивно најдоброто изненадување досега. Погледнете!
Коментари

[fbcomments]