Најдоброто свадбено видео до сега – Младоженецот и другарите играат на Beyoncé!

Ги има многу, но мора да кажеме, ова до сега е најдоброто!

Кога би се собрале младоженецот и неговите другари за да направат кореографија на песни од Beyoncé, Destiny’s Child, Backstreet Boys и Bruno Mars? Никогаш? Еве го направија, приредија одлично изненадување за невестата, а богами и нам ни се омилени.
Коментари

коментари