Категории

Најефикасните начини за согорување повеќе од 300 калории за еден час

Живееме со брзо темпо и многу често се запоставаме себеси. Зборувајќи од аспект на здравјето и одржувањето на линијата, не секогаш сме задоволни со моменталната состојба. Поради тоа, погледнете ги овие начини за согорување повеќе од 300 калории за дури еден час.

Воден аеробик

Пилатес

Планинарење

Скијање

Интензивен аеробик

Возење ролерки

Кошарка

Тенис

Трчање 8 километри

Трчање по скали

Зумба

Скокање на јаже

 

Прегледи:
188
Објавено на:
05.11.2016