Категории

Најемотивната Божиќна реклама ви порачува: Божиќ е топла прегратка!

Боќижните реклами се вообичаено исполнети со многу емоции, но има ли нешто поемотивно од детска преграта?

Така и оваа приказна, на германскиот бренд за колачи Bahlsen, е за момче кое излага од топлиот семеен дом за да му подари колаче на сиромашно девојче, ја кани во својот дом и и кажува дека Божиќ е топла пријателска прегратка.

https://www.youtube.com/watch?v=PYOJ1j7axrE