Чек дис аут
Search


Најемотивниот свадбен танц кој некогаш сте го виделе (ВИДЕО)

Свадбите се магични настани каде семејствата се собираат да го прослават новиот почеток на младоженците. Сите имаат различни традиции, а ова семејство има традиција да се одржи танц на младоженецот и неговата мајка.

Ова е можеби најемотивниот свадбен танц кој негокогаш сте го виделе. Мајката на Лук, младоженецот, има АЛС, болест заради која е во количка и не би можела да танцува, но Лук направил нешто посебно за неговата мајка.

Клекнал и започнал да танцува со неа, што ги расплака сите гости, а тие доживеаа еден посебен момент кој семејството долго ќе го памети.

Мајката на Лук починала после свадбата, но Лук ќе го памети тој момент засекогаш.

 
Коментари

коментари