НАЈГОЛЕМ МУЗИЧКИ НАСТАН ВО ИСТОРИЈАTA НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА! ПОЗНАТИ СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА ЧЕТИРИДНЕВНИОТ ФЕСТИВАЛ ВО ОХРИД!

Авалон Продукција го најавува досега најголемиот проект во нивната 26 годишна работа во Република Македонија- фестивалот OHRID CALLING 2019.

„После минатогодишното издание на OHRID CALLING кое со спектакуларните настапи на Dimitri Vegas & Like Mike и Armin van Buuren навистина направи од фестивалот бренд денес познат низ целиот свет, пред Вас е годинешниот line-up којшто го сочинуваат 16 светски артисти кои ќе настапат на досега кај нас невидено четиридневно доживување, на кое очекуваме минимум 20.000 посетители по ден, од цела Европа.

Поради тоа што сме секојдневно бомбардирани со прашања за информации околу овогодинешниот фестивал, во оваа најава покрај имињата на артистите ги објавуваме и цените на влезниците кои ќе бидат пуштени во продажба во понеделник, 11-ти март во 09 часот наутро преку продажната мрежа на Авалон низ Македонија и онлајн на avalon.mk“, соопштуваат од Авалон.

Ова се цените и категориите:

БЛОК ВЛЕЗНИЦИ ЗА СИТЕ ЧЕТИРИ ДЕНА: ЕДИНЕЧЕН ПАРТЕР- 2.990 денари (49 евра) ФАН ПИТ- 3.990 денари (65 евра) ВИП – 6.000 денари (100 евра)

EДИНЕЧНИ ЦЕНИ НА ВЛЕЗНИЦИ ПО ДЕН: ЕДИНЕЧЕН ПАРТЕР- 1.200 денари (20 евра) ФАН ПИТ- 1.990 денари (33 евра) ВИП- 3.000 денари (49 евра)

Како што можете да забележите, се работи за навистина неверојатно прифатливи влезници за четиридневен фестивал, со ваков line-up.
Коментари

[fbcomments]