„Најголемата лага што некогаш сум ја слушнала е дека за среќата треба време.“

Неодамна во интервју за Среќа Мк, Ксенија Николова ексклузивно ни ја најави својата 4-та книга, а ни откри дека за прв пат ќе пишува во женско лице, бидејќи се наоѓа во период од животот каде што има што да каже како жена.

Додека сме во очекување на нејзината книга, таа со краток текст објавен на нејзиниот Фејсбук профил ни најавува што ќе читаме наскоро, а истиот можете да го прочитате во продолжение.

 

 
Коментари

[fbcomments]