Категории

Најголемиот „митинг“ во историјата: Галерија од дочекот на Вардар!

Уште еднаш докажавме дека живееме за среќните моменти во спортот и дека РК Вардар е тим во кој мора да се вложува понатаму. Она што не може да и успее на ниту една политичка партија му успеа на Вардар, нѐ сплоти сите на полниотн плоштад каде што одекнуваа нивните песни и се чувствуваше неверојатната атмосфера.

Од фотографиите на МИА погледнете како изгледаше дочекот: