Најинтересните модни додатоци кои ги обележаа модните писти од колекциите пролет/лето 2019!

Во чест на крајот на модниот месец односно модните недели во Њујорк, Милано и Париз, ви ги прикажуваме најинтересните чевли, ташни и останати модни додатоци од најпрестижните светски модни писти.
Коментари

[fbcomments]