Категории

Најинтересните знаци на тоалетите низ светот

Тоалетите се едни од најкорисните изуми на човештвото, а ретко кога ги цениме доволно или им посветуваме внимание.

Но, Томас Крапер (кумот на модерниот тоалет) би бил среќен кога би дознал дека има луѓе кои вложуваат многу труд во нивните тоалети.

Погледнете ги овие креативни знаци за обележување на тоалетите низ светот, кои зад себе ги оставаат оние досадни “мажи” и “жени” знаци.

Проблемот со некои од нив е што се толку кративни, што можеби ќе ви биде тешко да ги дешифрирате откако ќе испиете едно пиво… или седум.

Прегледи:
158
Ознаки:
· ·
Објавено на:
22.03.2016