Најкраткиот хороскоп

Вага

Мисли – премногу

Зборува – искрено

Работи – одговорно

 

Шкорпија

Мисли – фокусирано

Зборува – точно

Работи – што сака

 

Стрелец

Мисли – дека само тој…

Зборува – да сите освен тој…

Работи – како со туѓи раце

 

Јарец

Мисли – тоа што ќе му падне на памет

Зборува – тоа што мисли

Работи – тоа што знае

 

Водолија 

Мисли – а што, треба?

Зборува – ако е неопходно

Работи – најдобро од сите

 

Риби

Мисли – да никој не знае

Зборува – паметува

Работи – во зависност од тоа, дали ќе го проверуваат

 
Коментари

коментари