Категории

Најлудиот фризер на светот – Ги стрижи своите клиенти со сатар, пила и чекан

За добра фризура, вреди да се вложи труд, одете на фризер кој живее од другата страна на градот и плаќајте повеќе доколку е потребно, но некои одат чекор подалеку и се препуштаат на веројатно најекстремниот стилист досега.

Овој фризер се гледа себеси како уметник за коса, но наместо ножици и чешел користи сатара и чекан за да ви ги скрати удирањата. Но, Абас е Пакистанец и го води најлудиот можен салон. Тој вели дека решил драстично да промени нешто на начинот на кој ги стрижи своите клиенти, сè со цел да привлече нови клиенти, па затоа започнал прво да користи факел, поточно мал рачен пламен-металец да му помогне на секој што е луд или доволно храбар да дојде кај него да ја скрати косата. Сега тој уште повеќе ги подобри алатите и додаде на својот асортиман пила и чекан.

 

 

 

Прегледи:
130
Објавено на:
22.05.2021