Категории

Најнова фотографија од кафеава мечка во Националниот Парк Маврово

Уште една фотографија од кафеава мечка која е направена со помош на фотозамки во рамките на проектот за закрепнување на Балканскиот Рис кој се реализира во соработка со Македонско Еколошко Друштво.

Погледнете како изгледa!

Прегледи:
533
Категории:
Uncategorized
Објавено на:
22.08.2019