Најновото видео од балканскиот рис Лиса во Националниот парк Маврово е мелем за очи!

„Срндак за ручек, а можеби и за вечера“ е насловот на ова видео во кое главна улога е Лиса, една од женките кои ги следиме годинава. Материјалот од фотозамката е доказ за нејзината добросостојба, а во исто време и мелем за очи.
Уживајте!“, велат од Националниот парк Маврово.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mavrovo National Park (@mavrovonationalpark) on
Коментари

[fbcomments]