Најпопуларната боја на коса за ова лето – Стои одлично на секоја жена

Стилистите и фризерите ја пронајдоа идеалната нијанса на боја на коса која одлично стои на сите, без оглед на годините и тонот на кожата.

Се работи за нијансата light brown или dark blonde. Оваа нијанса на боја на коса изгледа природно и се одржува лесно особено во летните месеци.
За овој нов тренд на боја на коса е заслужна фризерката Хајриет Мулдон која истакнува дека ова лето таа е најпопуларниот тренд на фарбање на косата за која се одлучуваат голем број дами.
Коментари

[fbcomments]