Категории

Најпопуларниот стил на уредување на бањата за оваа година

Доколку планирате да ја преуредувата бањата и сте во потрага по нови идеи и инспирација, еве кој тренд на уредување е моментално најпопуларен.

Bathroom Trend Study интернет страницата посветена на дизајн и идеи за преуредување на домот ги открива најпопуларните стилови за кои луѓето најчесто се одлучуваат кога е во прашање уредувањето на бањата. Монохроматската минималистичка естетика моментално е најпобарувана.

Прегледи:
519
Објавено на:
10.11.2020