Најпосакуваниот машки задник: Бекам се соблече во тесни боксерки

Спортската и стилска икона Дејвид Бекам ја продлабочи соработката со „H&M“. За претстојната пролет, 39-годишниот Англичанец покрај долна облека, промовира и модерна облека која лесно би се вклопила во секој машки плакар.

Дејвид Бекам

Дејвид Бекам

Дејвид Бекам

Дејвид Бекам

Дејвид Бекам

Дејвид Бекам

Дејвид Бекам

Дејвид Бекам

Дејвид Бекам

Дејвид Бекам

Дејвид Бекам

Во промотивното видео, Бекам вели дека колекцијата се состои од облека која е инспирирана од неговиот личен стил и која би ја носел секој ден.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=3Snp_7tCOh4[/tube]

Дејвид ја снимаше новата кампања за шведскиот моден бренд со Марк Форстер. „Марк Форстер е еден од моите омилени режисери – со нетрпение чекам да ја објавиме новата кампања со H&M“ – тврди фудбалската ѕвезда.
Коментари

коментари