Категории

Најпознатата шминкерка во Македонија направи професионален курс за шминка !

Убава вест за сите идни шминкери. Добро познатата шминкерка Андријана, или на социјалните мрежи позната како Beautyanica штотуку го објави својот професионален онлајн курс за шминка . Курсот е комплетен водич низ шминката и е наменет буквално за сите . Курсот е поставен на најголемата светска онлајн платформа за учење Udemy и може да го купите од Udemy или на следниот линк. Или за повеќе информации контактирајте ја Андријана на нејзиниот инстаграм профил –  Beautyanica.

Тука можете да го погледнете и Промотивното видео во кое можете да видите што се ќе научите на курсот за шминка:

web: www.beautyanica.com

Прегледи:
511
Објавено на:
30.11.2020