Категории

Најпознатиот македонски јутјубер Стефан Лазаров се сврши!

Најпознатиот македонски јутјубер ја запроси неговата девојка Марта за време на фудбалски натпревар!

Стефан Лазаров одлучил да ја почести неговата девојка Марта и заедно да одат на фудбалскиот натпревар на кои се напреваруваа „Барселовна“ против „Елче“. Како огромен фан на фудбалскиот клуб „Барселона“, јутјуберот одлучи да ја запроси неговата девојка за време на триумфот на Барселона.

Погледнете го целиот негов план за запросување на Марта на неговиот YouTube канал:

 

Прегледи:
139
Објавено на:
19.09.2022