Категории

Најпровокативно издание на Ријана досега! (ФОТО)

Иако сѐ уште важи за една од најсексапилните пејачки, Ријана веќе подолго време не ја засегаат коментарите за нејзината зголемена тежина и физичкиот изглед. 

На еден настан таа прошета во розов фустан кој не прикрива речиси ништо. Нејзиниот избор беше краток розов фустан кој го исцртува секој дел од нејзиното тело. Проценете сами како изгледаше!