Најромантичните фотографии од моментот кога кажале „ДА“! (ФОТО)

Можеби свадбата и церемонијата која следи со неа е еден од најважните датуми во животот на секој пар, меѓутоа моментот кога еден од партнерите ќе го постави прашањето за кое треба храброст и ќе ја запраша саканата личност дали сака да го помине животот со него е нешто најромантично и тие моменти се паметат цел живот, па зошто да не се овековечат со фотографија.

Ова се фотографии од најромантичните запросувања.

 

 

 

 

 

 

 
Коментари

[fbcomments]