Категории

Најсекси женски професии на светот

Популарната online апликација за состаноци Tinder ги објави резултатите од своето истражување, во кое ги рангираше најсекси женските професии на светот.

Во продолжение прочитајте кои професии го носат епитетот “секси“…

# Физиотерапевтка

# Дизајнерка на енетериер

# ПР менаџерка

# Професорка

# Новинарка

# Фармацевтка

# Менаџерка

# Манекенка

# Стоматолог

# Медицинска сестра

# Стујардеса

# Агентка за недвижности

Прегледи:
11