Категории

Најслатката и најдолгата прегратка меѓу две другарчиња кои не се виделе 17 месеци (ВИДЕО)

Љубовта меѓу децата е најслатка и најискрена, а овие две другарчиња ќе ви го покажат токму тоа. 

Двете деца се од воени семејства, израснале заедно и се многу поврзани, а откако се разделиле пред 17 месеци се немаат видено. Мајките знаејќи за нивното големо другарство организирале изненадувачка средба, на која можеме да видиме дека има шок, неверување и многу љубов!

Прегледи:
365
Категории:
Видео · Среќа на денот
Објавено на:
20.09.2016