Категории

Најслаткиот пилот на светот: Ова бестрашно девојче управува со авион и одлично се снаоѓа! (ВИДЕО)

Погледнете како оваа бестрашно девојче управува со авионот правејќи неверојатни акробации на кои би можеле да и позавидат и искусните пилоти. Секако, сѐ се одвива со мала помош на татко и кој се наоѓа на задното седиште од леталото.