Категории

Најслатко будење: Кучето Лекси го буди татко и за да одат на прошетка

Од сите будења на кучиња што сме ги виделе, ова е дефинитивно најслаткото и најнежното. Лекси е самојад, која може да забележиме дека со многу љубов го буди својот газда, нежно и внимателно му приоѓа и се обидува да го разбуди.

Прегледи:
242
Категории:
Видео · Среќа на денот
Објавено на:
25.05.2016