Категории

Најслаткото нешто што ќе го видите денес: Фотограф фотографира деца што се гушкаат со животни

Ништо не ја победува невината врска меѓу животните и децата. Инспириран од нивната чиста врска, Андреа Мартин, наградуваниот фотограф од Западна Вирџинија,прави фотографии за да му покаже на светот само колку се убави животните и децата кога се комбинираат заедно