Најсмешните видеа на луѓе под анестезија

Многу пати сме гледале смешни видеа на луѓе под анестезија, но ова е збир од сите нив. 

Следува 13 минутно смеење, чудни муабети, животни филозофии и уште многу, многу други работи…

https://www.youtube.com/watch?v=dXB41eg1TX8
Коментари

коментари