Категории

Најсовршените соби во светот – ќе посакате карта во еден правец до овие места!

Дизајн на ентериер не е лесна работа. Уште потешко е да се креира совршената соба.

Сите овие сови се совршени на сопствен начин, со тоа што ги имаат комбинирано совршените локации, погледи, дизајни и мебел. Така комбинирани, имаат создадено простор кој е совршен. Без разлика на личниот вкус, ќе се заљубите во секоја од овие соби.

1. Дали да читам книга или да се воодушевувам на снежната долина?
You could read a book... or you could look out over a valley.

2. Кому му е потребен уште еден ѕид кога постои океанот?
Who needs another wall when you have the ocean?

3. Дрво, дрво, и уште повеќе дрво.
I hope you like wood.

4. За љубители на големи простори
This house makes a Crate & Barrel feel jealous.

5. Виножито врз ѕидот? Зошто да не.
Now you can own a rainbow and put it on your wall.

6. Дефиницијата за комотно:
The ultimate log cabin den.

7. Нема посовршен начин да се ужива во ТВ од овој:
We need more pillows, stat.

8. Рај за обожаватели на книги
I love the smell of books... and I ADORE this room. A bookworm's paradise!

9. За добра ноќ и релаксација
Just looking at this room makes me feel relaxed.

10. Дневна за совршено живеење.
Spending a lazy Sunday afternoon would be a dream here.

11. Што е подобро од колиба во шума? Оваа масивна куќа во шума.
Cool summer nights would look so much better from a glass room like this one.

 

Прегледи:
71
Категории:
Галерија
Објавено на:
16.09.2020