Категории

Најубавата цветна градина во светот за прв пат по 71 година нема посетители и изгледа магично!

Најубавата цветна градина во Холандија „Keukenhof“ годишно ја посетуваат милиони посетители ширум светот. Сега, за првпат по 71 година, градината е затворена поради пандемијата со коронавирусот.

Алберт е талентиран фотограф кој добил дозвола да ја фотографира цветната магија без посетители. Неговите фотографии се најубавото нешто кое ќе го видите денес:

Прегледи:
335
Објавено на:
30.04.2020