Категории

Најубави фотографии од небото: Кога ќе се здружи јато птици, настанува магија!

Комбинацијата од вистинско место во вистинско време создава нереален резултат! Токму вакви фотографии ви претставуваме во галеријата – јато птици кои формираат неверојатни облици.

Прегледи:
158
Објавено на:
23.04.2020