Најубавите изданија на ангелот на Victoria’s Secret – Барбара Палвин

25 годишниот модел е новата муза на брендот Армани, кој ја назначи за своја амбасадорка на линијата за шминка и убавина. Магазинот Ел соработуваше со неа и одлучи да ја праша манекенката кои досегашни изгледи од црвениот тепих се нејзините омилени. Барбара ги одбра следните изгледи, а токму некои од тие можат да ви послужат како идеална есенска инспирација за некој важен настан или свеченост. Погледнете!

 
Коментари

[fbcomments]