Категории

Најубавите инстаграмџиски слики од празнично украсеното Скопје

Празниците се се поблиску, а нашиот град иако не е украсен како светските метрополи, сепак со бројните сијалички и украсни ни ја доловува празничната атмосфера и овие студени денови барем малку не загрева.

На социјалната мрежа инстаграм може да се забележат многу фотографии од празничната центарот на градот, а доколку сметате дека и вашата фотографија треба да се најде во овој избор,  тагнете не на нашиот профил Среќа.мк.

??? #christmas

A photo posted by Hazal Severge (@hazalseverge) on