Категории

Најубавото запросувања досега…на 1.600 мнв, на параглајдер оваа македонка кажа „ДА“!

Ова е едно од најуникатните, најслатките и најинтересните запросувања кои сме ги виделе во Македонија!

Како што пишуваат од Paragliding Club Vertigo, Диме ја запросил Еми на 1.600 мнв., а тоа не се опишува, туку мора да се види! Ние само им пожелуваме неизмерна среќа и да летаат од љубов заедно цел живот.

Прегледи:
125
Категории:
Среќа на денот
Објавено на:
05.05.2017