Категории

Највеселото нешто кое ќе го видите денес – Семејство од мечиња ќе ви измами насмевка на лицето

Видеото е направено во градот Ашевил, Северна Каролина и прикажува мајка-мечка и нејзините бебиња, кои играат на игралиште како деца. Мечките беа видливо возбудени и воодушевени од сите овие направии.

Прегледи:
424
Објавено на:
21.03.2021