Намуртена хаска која воопшто не сака божиќната фотосесија

Не сите луѓе можат да ја почувствуваат новогодишната атмосфера. Оние кои не уживаат во новогодишната еуфорја, ќе ја разберат сибирската хаска Ануко.

Иако има темно црна маска околу лицето што прави да изгледа намуртен, Ануко е многу опуштен и тивок. Не сака да се гали, но ќе ве следи ако ја напуштите просторијата. Тој е куче кое секогаш ги заштитува своите сопственици кога се во неволја. Иако се чини дека Ануко го мрази Божиќ, сепак кучето не е толку негативно.

 
Коментари

[fbcomments]