Направете ја работата од дома поинтересна: Најдобрите идеи за декорација на работниот простор! (ФОТО)

Истражувањата велат дека сме попродуктивни ако работиме во убаво средено опкружување

Доколку оваа вонредна состојба ве затекна неспремни, а од неодамна вашата дневна соба е и ваша канцеларија, време е да ја прилагодите и да создадете простор што ќе ја зголеми вашата продуктивност.

Истражувањата покажуваат дека работното опкружување значително придонесува за работните навики, затоа погрижете се да го претворите тој простор во најубаво работно катче.

Пронајдовме неколку фотографии за вас кои можат да ви послужат како инспирација.

View this post on Instagram

Home computer set up and ready if needed…I just really hope it doesn’t come to that! . . Feeling for all those in self isolation at the moment that must be incredibly hard 😢 We had a letter through our door last night from the local council listing all the local business who were doing home deliveries for anyone needing extra help….what a lovely village we live in ☺️🙌🏻 . . So on that note roday I am on the watch out for more positive or fun news and switching off from reality for a day 👌🏻 . . . #homeofficedecor #storyofmyhome #sorealhomes #flamingolamp #interiorsforall #ihavethisthingwithcolor #houseplantsmakemehappy #interiormilk #myinteriorstyletoday #walltowallstyle #pinkonfleek #pocketofmyhome #myinteriorsquares #myhousethismonth #thiscreativehome #dailyhomeshare #mycolourfulinterior #stylishhomevibes #actualinstagramhomes #homestylinginspo #myhousedownsouth #mycottageinstincts , #mygorgeousgaff , #myhouseandhome, #houseplants , #boldandvibrantcolours , #styleitreal , #myseasonalstyling #stylishhomevibes #myhometrend

A post shared by Morgen (@rosedale_cottage) on
Коментари

[fbcomments]