Категории

Направете сами: 10 држачи за накит кои ќе ви го расчистат хаосот

Секоја жена има барем по неколку парчиња накит, а посебните љубители на накит имаат куп ланчиња, обетки, прстени. За сета таа колекција треба добра организација, а ова се десет начини како сами да си направите држачи за накит кои ќе ви ги решат проблемите.

Дрвен шарен држач од гранки.

diy-jewelry-organizer-ideas-branch-organizer

Држач во рамка. 

diy-jewelry-organizer-ideas-burlap-frame-jewelry-organizer

Држач со интересни рачки. 

diy-jewelry-organizer-ideas-driftwood-organizer

Камчиња како држачи.

diy-jewelry-organizer-ideas-pebble-organizer

Синџирчиња за обетките.

diy-jewelry-organizer-ideas-simple-jewelry-organizer

Минималистички држач.

diy-jewelry-organizer-ideas-single-branch-organizer

Држач од пластични шишиња.

diy-jewelry-organizer-ideas-upcycled-bottle-organizer

Држач за накит од саксии. 

diy-jewelry-organizer-ideas-upcycled-flower-pot-organizer

Држачите за прибор за јадење, искористете ги за накитот. 

diy-jewelry-organizer-ideas-upcycled-silverware-trays-organizer

Држач од мини дрвени блокови. 

diy-jewelry-organizer-ideas-wood-block-organizer