Направете сами: Еве како да ја направите оваа кутија за Денот на Вљубените

Денот на Вљубените се ближи, еве како да ги изненадите вашите сакани.

Понекогаш, најдобриот подарок што можете да го подарите е нешто што сами ќе го изработите. Во продолжение, погледнете како можете да ја изработите оваа кутија, која ви гарантираме дека ќе им се допадне.

Сепак, доколку ви изгледа сложено и немате доволно време, можете да ја порачате на следниов линк: https://www.makeitmine.co/products/cube-lovenote
Коментари

[fbcomments]