Категории

Направете сами интересни декорации за вашата соба (ВИДЕО)

Слатки и интересни декорации, кои ќе придонесат да донесете мала свежина во вашата соба оваа пролет. 

Доколку имате малку слободно време и желба да создадете нешто сами, ова видео ќе ви даде инспирација за интересни декорации, со кои ќе може да се пофалите дека сами сте ги направиле, а може да бидат и интересен подарок за вашите пријатели.

https://www.youtube.com/watch?v=-l6ABopK2Y0